Anti-Narcotics Workshop

 

ضمن مشاركة لجنة الصحه العامه في ورشة عمل بعنوان ( شبابنا في مواجهة المخدرات ) بتنظيم من مديرية الامن العام/ إدارة مكافحة المخدرات ، وتحت رعاية عطوفة مدير الأمن العام اللواء الركن احمد سرحان الفقيه و معالي وزير الشباب حديثه الخريشه ، وذلك يوم الاربعاء الموافق ٢٧/١٢/٢٠١٧ ، في ادارة مكافحة المخدرات - عمان، حيث ساهمنا في تقديم التوصيات والاقتراحات للعمل عليها بصيغه مشتركه مع مختلف الجهات الحكوميه و الجمعيات الاهليه في سبيل مكافحة هذه الآفه المجتمعيه الخطيره

 

From our participation in a workshop entitled "Our youth against drugs" organized by The Directorate of Public Security / Anti-Narcotics Department, under the patronage of the Director of Public Security and the Minister of Youth, on Wednesday, 27/12/2017, and we have submitted our recommendations on how to improve the outcomes of anti-narcotics projects and how to fight narcotics side by side with other NGOs and governmental institutions

Nouran Hammad